11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO-FOTO: Revoltă în gara Șelimbăr. A intervenit Poliția!

Știri din Județ

Zeci de călători au rămas blocați, în această seară, în gara CFR din comuna Șelimbăr. Din cauza incidentului de ieri, în care un muncitor a fost rănit de un utilaj la Veștem, traficul feroviar a fost afectat. Ieri, piciorul bărbatului ce efectua lucrări la calea ferată a fost prins sub un utilaj.


Pentru că majoritatea călătorilor se întorceau de la muncă, obosiți și flămânzi, aceștia au cerut, puțin mai vocali, explicații. Ca situația să nu degenereze, a fost chemat în sprijin un echipaj de Poliție.

Conform surselor Sibiu Independent, mai multe firme de tractări echipamente grele ne-au declarat faptul că nu au fost solicitate să intervină, cel mai probabil operațiunea fiind amânată pentru găsirea unei firme agreate sau cu utilaje proprii ale CFR.

Conform site-ului https://infofer.ro/, călătoria Șelimbăr – Tălmaciu trebuia să dureze 20 de minute, însă oamenii și-au pierdut răbdarea după aproximativ o oră de stat pe loc. După multe telefoane și discuții cu polițiștii, călătorilor li s-a comunicat faptul că în jurul orei 22:00, trenul și-ar continua deplasarea.

„Nu se poate așa ceva, de ce nu au deblocat linia de atâta timp. Nenorocirea s-a petrecut ieri, pe la amiază. Acum ne-au spus că o ridică acum. Acum? Pe noapte? M-a sunat un prieten și mi-a zis că și el este blocat în Tălmaciu, aceiași situație.” a declarat pentru Sibiu Independent, un călător supărat

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri