5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

IKEA a deschis un nou punct de ridicare comenzi în Sibiu

Știri din Județ

Cel de-al șaptelea punct de ridicare comenzi IKEA a fost deschis astăzi, la ora 10:00, în Sibiu, un oraș cunoscut pentru cultura sa bogată și arhitectura diversă. Situat în Parcul VGP, pe Calea Șurii Mari 43, noul punct de ridicare comenzi va aduce produsele și serviciile IKEA mai aproape de oamenii care locuiesc în Sibiu și în zonele limitrofe.

Punctul de ridicare comenzi din Sibiu permite clienților să ridice personal produsele comandate de pe www.ikea.ro, din magazinele IKEA din București sau prin telefon, cu ajutorul echipei din departamentul de servicii clienți. Astfel, clienții vor putea alege ziua și ora ridicării coletelor, oricând de luni până vineri, între orele 10:00 și 19:00. Costul de livrare este de 29 lei pentru coletele mici (sub 30 kg pe comandă), cu excepția articolelor fragile sau de mari dimensiuni (cum ar fi oglinzile). Costul de livrare pentru aceste colete, care au nevoie de condiții speciale de transport, intră categoria pachetelor cargo (peste 30 kg pe comandă), și este de 49 de lei. În ceea ce privește comenzile care necesită transportul cu ajutorul unui camion, care depășesc 999 de lei, dar și în cazul comenzilor de colete de peste 399 de lei, nu se percep costuri de transport.

„Este o mare bucurie pentru noi să anunțăm deschiderea celui de-al 7-lea punct de ridicare comenzi, de data aceasta în Sibiu, un oraș cu atât de multă istorie și cu un potențial extraordinar. Noul punct de ridicare comenzi reprezintă un pas important în planul nostru de extindere la nivel național, deoarece ne permite să fim mai aproape de clienții noștri. Începând de astăzi, cei care locuiesc în Sibiu și în zonele limitrofe vor putea să își aleagă și să își personalizeze ziua și ora la care doresc să își ridice produsele IKEA, beneficiind totodată de costuri de livrare reduse”, a declarat Violeta Neniță – Market Manager, IKEA România.

Primul client al punctului de ridicare comenzi din Sibiu este Maximilian Zimmer. „Am fost pasionat dintotdeauna de tot ceea ce ține de amenajarea locuinței mele, așa că probabil nu este de mirare că sunt un fan IKEA. M-am bucurat când am aflat despre planurile IKEA de a deschide un punct de ridicare comenzi în Sibiu, realizând că îmi va fi mult mai ușor să pot intra în posesia produselor IKEA. Nu puteam lipsi în ziua deschiderii.”, a declarat acesta.

Comenzile pot fi plasate printr-un proces foarte simplu, în doi pași. În primul rând, produsele dorite sunt comandate online, în magazinele IKEA din București sau prin telefon, iar clienții pot selecta opțiunea de a le ridica de la punctul de ridicare comenzi IKEA din Sibiu. Ulterior, când comanda ajunge la destinație, clientul primește un mesaj care îl anunță că produsele sunt disponibile pentru a fi ridicate în următoarele două zile, în timpul orelor de program.

Mai multe informații despre punctul de ridicare comenzi și modalitatea de efectuare a comenzilor pot fi găsite pe IKEA.ro.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri