3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Microbuz plin cu copii, implicat într-un accident pe A1, lângă Cristian

Știri din Județ

Un microbuz ce transporta 11 pasageri, dintre care 8 minori, a fost implicat într-un accident rutier, produs pe A1, la km. 268+100m, pe sensul Sebeș – Sibiu.


Conform primelor date, șoferul unui microbuz transport persoane, de capacitate 8+1, pe fondul neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în fața sa și pe care l-a proiectat apoi în parapetul din dreapta.

Soferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 35 de ani din Buzău a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportul mai multor persoane în autovehicul decât este prevăzut prin construcție.

Cei 11 pasageri din microbuz, dintre care 8 minori, precum și șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Avrig, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Starea răniților:

  • un tânăr în vârstă de 18 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral;
  • un bărbat în vârstă de 56 de ani a suferit o contuzie toracică;
  • un bărbat în vârstă de 36 de ani s-a ales cu contuzii minore.

„ISU Sibiu a intervenit azi-noapte în jurul orei 03:00 pe A1 la km 268 (zona tunel Cristian) la un accident rutier dintre un microbuz de transport persoane și un autoturism. La fața locului au fost mobilizate următoarele forte: trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere. În accident au fost implicate 13 persoane, dintre care 8 minori și 5 adulți. Din fericire cei 8 minori cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani, nu au fost răniți, însă pentru siguranță, au fost transportați la CPU Luther. Minorii au fost însoțiți de o femeie în vârstă de 36 de ani care prezenta contuzii minore.” Sg. maj. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș