spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Coliziune violentă între două mașini, în cartierul Vasile Aaron din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier grav s-a produs în această seară în cartierul Vasile Aaron din municipiul Sibiu. Aici, două mașini s-au ciocnit puternic.


Conform primelor date de la fața locului, accidentul s-a produs la intersecția străzilor Vasile Aaron cu Dragoș Vodă. Acolo, o șoferiță ar fi virat stânga fără să acorde prioritate de trecere unei alte mașini. Totuși, conform martorilor, mașina care ar fi circulat regulamentar avea viteză excesivă. Din cauza impactului violent, alte mașini parcate au suferit daune minore. În urma coliziunii puternice, cel puțin o persoană a fost rănită și transportată la spital.

Traficul în zonă este blocat total.

„ISU Sibiu a intervenit aseară în jurul orei 00:00, în municipiul Sibiu pe strada Vasile Aaron la un accident rutier cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de descarcerare și una de stingere. În accident au fost implicate două autoturisme și două persoane. O femeie în vârstă de 22 de ani a rămas încarcerată, fiind conștientă. Aceasta a fost extrasă din autoturism de echipajul de descarcerare, preluată apoi de echipajul SMURD și transportată la UPU Sibiu cu traumatism lombar. Cealaltă persoană, de sex masculin, a fost evaluata medical, refuzând transportul la spital.” Sg. maj. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda