12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Vicepreședintele USR – Dan Barna: Uitați-vă la ei! Uitați-vă la liderii PSD-PNL ai guvernului care NU vor să facă reforme (C.P)

Știri din Județ

Vicepreședintele USR – Dan Barna a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


Dan Barna, vicepreședinte Camera Deputaților: „Uitați-vă la ei! Uitați-vă la liderii PSDPNL ai guvernului care NU vor să facă reforme.
Uitați-vă cum se schimonosesc și se contorsionează încercând să apere pensiile speciale. S-au ascuns o vreme, dar acum e evident care le e gândirea: între miliardele de euro din PNRR și păstrarea pensiilor speciale, ei aleg pensiile speciale. Între viitorul României și privilegiile lor, ei aleg privilegiile.

Între dreptate și nedreptate, ei aleg nedreptatea

Banii din PNRR pentru spitale și autostrăzi nu sunt importanți pentru ei. Sunt un fel de „cost of doing business” pe care sunt dispuși să îl plătească. Din speranțele noastre, din buzunarele noastre și din viitorul nostru.

România s-a angajat prin PNRR să creeze un sistem de pensii echitabil, nimic mai mult. Adică să nu mai existe speciali, ci doar pensii stabilite pe baza contribuțiilor. Ăsta este adevărul pe care Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă se chinuie să îl ascundă.

Marcele, Nicule, vă văd oamenii!

V-a văzut și Comisia Europeană și v-a bătut obrazul! Chiar puteți trăi cu rușinea asta?”
https://www.facebook.com/100044182581717/posts/pfbid02fzeJmvgutm4ygH7w4kJigtaci7WNhg84kXYo17X5ipd6kYsXtTzZ4rChQJx9Ra8ol/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri