spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Petrecere cu droguri și băutură în județul Vâlcea. Un sibian a fost reținut

Știri din Județ

Publicitate

O petrecere „tribală” a fost oprită de către polițiștii vâlceni. Un apel la 112 a anunțat faptul că mai multe persoane au campat în localitatea Galicea și au comportament nefiresc. Martorii la eveniment au declarat faptul că persoanele dansau și urlau.


În urma investigațiilor operative efectuate, polițiștii au identificat în comuna Galicea, județul Vâlcea, 28 de persoane, despre care s-a stabilit că ar fi campat în zonă, din data de 23 martie. Urmare a controlului corporal efectuat asupra persoanelor în cauză, precum și al autovehiculelor identificate, polițiștii au descoperit asupra a 11 persoane, mai multe substanțe interzise la deținere (hașiș, cannabis, ciuperci halucinogene, timbre LSD și altele).

Cele 11 persoane depistate au fost conduse ulterior pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea. În baza probatorului administrat, la data de 26 martie, două persoane au fost arestate, pentru 30 de zile. Unul dintre cei reținuți este din județul Sibiu și are 31 de ani.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă