spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Crucea Roșie aleargă la Maratonul Internațional al Sibiului

Știri din Județ

Publicitate

Sediul Crucii Roşii din Sibiu este un adevărat laborator de fapte bune şi funcţionează în centrul oraşului, într-un spaţiu pus la dispoziţie de Primăria Sibiu, de mai bine de 30 de ani.

Spaţiul unde sunt birourile a suferit numeroase renovări de-a lungul timpului, ultima dintre acestea fiind realizată pro bono de designerul sibian Hermina Goia.

Şi la demisolul sediului se lucrează de ani de zile iar acum lucrările sunt aproape de finalizare cu ajutorul prieteniilor de la UNIMAT şi va fi un centru comunitar şi educaţional deschis tuturor voluntarilor, ONG-urilor, tinerilor şi pensionarilor.

„De-a lungul anilor, sute de voluntari ne-au călcat pragul şi alte câteva mii de beneficiari ai programelor noastre: pensionari, tineri, copii, refugiaţi, cursanţi şi parteneri ai Crucii Roşii dar şi ai comunităţii de bine din Sibiu. Anul acesta, ne-am propus să alergăm la Maratonul Internaţional din 27 mai pentru dotarea acestui spaţiu şi îi invităm pe sibieni să ne fie alături, pentru ca împreună, să putem răspunde în continuare nevoilor comunităţii” a transmis Raluca Morar, directorul filialei Sibiu de Cruce Roşie.

E o iniţiativă minunată a celor de la Fundaţia Comunitară, derulată an de an în Sibiul nostru drag şi pe lângă posibilitatea de a ne face cunoscute proiectele e cel mai grozav mod de interacţiune, prin sport, pentru cauze nobile.
https://maratonsibiu.ro/dotarea-centrului-educational-comunitar-crucea-rosie-sibiu-23434/

“Dragii noștri, la Maratonul Internațional Sibiu 2023 ne punem în mișcare pentru finalizarea centrului nostru comunitar și educațional.

Este demisolul sediului nostru, ”Laboratul nostru de fapte bune”. Lucrările sunt aproape finalizate dar mai avem nevoie de sprijin pentru dotări.

Va fi un spațiu deschis tuturor, voluntarilor, ONG-urilor, tinerilor și pensionarilor, precum și celor care doresc să urmeze cursuri de prim ajutor, de îngrijitori la domiciliu sau de intervenție în caz de dezastre.
Vă invităm să ne fiți alături pentru ca împreună să putem ajuta în continuare comunitatea sibiană.
https://maratonsibiu.ro/dotarea-centrului-educational-comunitar-crucea-rosie-sibiu-2343

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…