spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Focar de infecție în trenul Constanța – Sibiu. Clasa 1 doar pe hârtie

Știri din Județ

Publicitate

Imaginile cu baia vagonului de la clasa 1 a trenului Constanța – Sibiu au ajuns în mijlocul unui scandal mediatic. Rugină, săpunuri uscate și nefolosibile, hârtie depozitată neconform și mizerie peste tot.


După ce în România au avut loc două accidente feroviare, la o distanță de câteva săptămâni, toată atenția publică este îndreptată spre slaba dotare și verificare a garniturilor de tren. Glume despre CFR există chiar de la înființare, majoritatea canalizându-se pe viteza redusă de deplasare, dar și asupra dotărilor minime de care beneficiază garniturile de tren.

Referitor la acest caz, deși vorbim de clasa 1, acolo unde biletul este cu 50% mai scump, curățenia și confortul lipsesc.

Conform https://www.info-sud-est.ro/ imaginile au fost surprinse în 20 martie, în trenul IR1584, unde un bilet la clasa 1 costa 176 de lei. În discuțiile dinaintea unei stații unde urmau să coboare la fumat, câțiva călători aminteau de toaletele trenurilor din anii 90 și de condițiile deplorabile de atunci, concluzionând resemnați că: ”Măcar asta nu pute”.

sursa foto: Info Sud-Est

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri