spot_img
16.4 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

Accident mortal între Sibiu și Poplaca. Impact violent cu un copac

Știri din Județ

Publicitate

EXCLUSIV: Mesaj de adio – „Finalul luptei mele cu viața”

Publicitate

VIDEO-FOTO: Cum arată mașina implicată în accidentul mortal produs între Sibiu și Poplaca

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul ce leagă municipiul Sibiu de Poplaca. O mașină a intrat violent într-un copac.


Mai multe echipaje de Poliție și prim ajutor sunt la fața locului. Accidentul de circulație s-ar fi produs în jurul orei 23:30 iar principala cauză ar fi neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Conform IPJ SIBIU, un sibian în vârstă de 23 de ani, în timp ce se afla la volanul unei mașini, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma impactului puternic, șoferul a decedat. Acesta se afla singur în mașină.

„Un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de stingere și una de descarcerare au intervenit de urgență în această seară la ieșirea din Sibiu spre Poplaca la un accident rutier. Un autoturism a intrat într-un copac, iar șoferul a rămas încarcerat. Forțele sosite la locul intervenției au acționat pentru descarcerarea bărbatului care era singur în autoturism. Din nefericire aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viața, astfel medicul de la fața locului a declarat decesul bărbatului în vârstă de 23 de ani.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr

EDITORIAL: Anul de cotitură pentru Sibiu