spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

BOIȚA: Apare panoul rușinii cu cei care fac mizerie

Știri din Județ

Publicitate

Primarul comunei Boița, Nicolae Cocoș a anunțat pe grupul satului că va instala în noul parc din localitate un panou al rușinii. Acolo va afișa numele și pozele celor care fac mizerie în parc. Astăzi s-a făcut din nou curățenie în parc și pe terenul de sport din localitate. Asta după ce, o cetățeancă din sat a postat poze pe Facebook cu mizeria din parc. „Vreau să mulțumesc public tinerilor din formația de voluntari pentru situații de urgență care au făcut, și de aceasta data, igienizarea bazei sportive!” a declarat primarul Cocoș.


„Cu mari eforturi am reușit să realizăm un teren de sport și un parc pentru copii, aceasta investiție are darul de a permite copiilor și tinerilor din comuna noastră să aibă un loc unde să petreacă timpul în aer liber, dar din păcate, anumite persoane nu înțeleg să păstreze curățenia, probabil asa fac și acasă mănâncă semințe și aruncă pe jos, cu toate că avem coșuri de gunoi care nu sunt puse acolo doar de „ornament”.” a spus primarul Nicolae Cocoș.

Panoul rușinii, să îi vadă tot satul

Primarul comunei Boița a anunțat că se vor verifica înregistrările de pe camerele de supraveghere și cei care au aruncat mizerii pe jos vor fi puși la panoul rușinii, chiar în parc.

„Având în vedere ca zona este supravegheata video vom identifica cine „este necivilizat” și vom lua masuri, în prima faza a acestui demers vom face „un panou al rușinii” unde vom pune poze cu aceste persoane, urmând în partea a doua să trecem la masuri mult mai drastice prin aplicarea unor amenzi și interzicerea accesului, până se civilizeaza, în incinta bazei sportive.” a spus primarul.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă