19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Grădinița Crucii Roşii Sibiu a împlinit 6 luni de activitate

Știri din Județ

Astăzi, 3 aprilie 2023 se împlinesc 6 luni de la inaugurarea Grădiniței Crucii Roșii Sibiu. Proiectul a luat naștere ca urmare a crizei umanitare din Ucraina care a dus la regândirea activităților și acționarea țintită pe nevoile cele mai mari.

„Experienţa lor vastă în programe educaţionale şi experienţa noastră în programe umanitare au fost ingredientele principale pentru ceea ce azi reprezintă un loc cald, prietenos şi profesionist pentru zeci de copii. Avem 27 de copii din Ucraina şi 3 copii români care beneficiază zilnic de servicii de îngrijire de cea mai înaltă caliate, la un program prelungit, cu toate mesele asigurate. Hanna, Daria, Veronica şi Roxana sunt îngerii buni care veghează zilnic pentru ca aceşti micuţi să se bucure de copilărie.” Raluca Morar – Director, Crucea Roşie Sibiu.

Demararea acestui proiect a fost posibilă cu sprijinul financiar al TransGaz si E-ON Dialog iar costurile lunare sunt suportate de Sediul Central al Crucii Roşii Române din fonduri strânse în urma campaniei „Umanitatea nu are graniţe”.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri