-2.7 C
Sibiu
luni, 04 decembrie, 2023

The Social Dilemma – documentar despre tehnologia care ne conectează și ne controlează, la Biblioteca ASTRA Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, în parteneriat cu Ambasada S.U.A. în România, invită publicul la vizionarea documentarului-dramă The Social Dilemma, câștigător a două premii EMMY în anul 2021 și prezentat la Sundance Film Festival în 2020.

Proiecția filmului va avea loc miercuri, 5 aprilie 2023, ora 16:00, în spațiul American Corner Sibiu (etajul 5), și va fi urmată de o sesiune de discuții cu Julia Hoppock, producător și director de creație al acestui #film.

Publicitate

The Social Dilemma (1h34m, 13+) pune în lumină ceea ce se află dincolo de ecranele echipamentelor digitale prin intermediul cărora utilizatorii internetului interacționează în mediul online. A da share ori like, a expune în postări fragmente din viața cotidiană sunt consecințe ale modului în care inteligența artificială ne influențează sistemul de valori și capacitatea de a alege.

Publicul interesat de tematica vastă și complexă a documentarului este invitat să participe la un dialog în care vor fi dezbătute numeroase provocări ale societății contemporane, potențiale pericole care se ascund în spatele fenomenului social media, detalii despre narațiunea și tehnicile de promovare a programelor și campaniilor de activism comunitar.

https://bjastrasibiu.ro/the-social-dilemma-vizionare-de-film-american-corner-sibiu/


Activitățile și evenimentele Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri