spot_img
15.1 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

FOTO: Accident grav la Șeica Mare. Un șofer este în comă

Știri din Județ

Publicitate

Un accident grav de circulație s-a produs pe DN 14, în localitatea Șeica Mare. Din primele informații, un bărbat în vârstă de 77 de ani este în comă, fiind transportat la spital.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă laterală, un bărbat în vârstă de 77 de ani, din Axente Sever, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu capul tractor al unui ansamblu tir condus pe direcția Mediaș – Sibiu de către un sibian în vârstă de 23 de ani.

În urma impactului, șoferul în vârstă de 77 de ani a fost grav rănit, fiind în comă. După ce a fost descarcerat de către echipajul ISU , bărbatul, care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis și politraumatisme multiplu, a fost intubat și transportat la UPU Sibiu

În zonă se circulă îngreunat.

„SAJ Sibiu , a trimis un echipaj de tip C, in localitatea Seica Mare la un accident rutier produs între un autoturism și un Tir
Echipajele SAJ și ISU sosite la fata locului au găsit un bărbat de 77 de ani incarcerat,inconștient în stare de comă. După ce a fost descarcerat de către echipajul ISU , barbatul, care a suferit TCC acut închis și politraumatisme multiple ,a fost intubat și transportat la UPU Sibiu de către echipajul SAJ, sub monitorizare continua.”
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)