3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mediaș: Cei care au aniversat vârsta de 80 de ani au fost premiați cu diplome și premii în bani

Știri din Județ

Primăria Municipiului Mediaș a găzduit în data de 4 aprilie 2023 un eveniment deosebit, dedicat persoanelor care au împlinit 80 de ani de viață. Primarul municipiului Mediaș, dl Gheorghe Roman, a premiat cele 129 de persoane care au împlinit sau vor împlini 80 de ani de viață în prima jumătate a acestui an.

Festivitatea a avut loc în Sala Mare de Ședințe a municipalității, octogenarii fiind recompensați cu diplome aniversare, dar și cu premii în bani.

Acordarea premiilor și a diplomelor pentru persoanele din Mediaș și satul aparținător Ighișu Nou care împlinesc 80 de ani de viață în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2023, precum și listele beneficiarilor, au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Local Mediaș nr. 87/16.03.2023.

„În bugetul pe acest an am prevăzut sume pentru persoanele care au împlinit vârsta de 80 de ani, respectiv 100 de ani de viață, dar și pentru premierea persoanelor care împlinesc 50 și 75 de ani de căsătorie. Astăzi am avut bucuria să premiez persoanele care au împlinit 80 de ani de viață, să le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru municipiul Mediaș și în același timp să le urez Sărbători Fericite și multă sănătate“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș