spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

USR-iștii au ieșit în stradă la Sibiu împotriva pensiilor speciale

Știri din Județ

Publicitate

Un grup mic de membrii ai USR Sibiu au ieșit în stradă, în zona magazinului Dumbrava, pentru a protesta contra pensiilor speciale. Ei au purtat un banner mare pe care scria „Tăiați pensiile speciale”. Printre protestatari au fost președintele organizației județene, Ruxandra Cibu Deaconu și președintele organizației municipale Adrian Echert. Ambii sunt și consilieri județeni. De asemenea au fost prezenți consilierii locali Ionuț Ghișe și Ioan Plesciuc.


„E de bun simț să tăiem pensiile speciale. Am ajuns într-o situație în care o să suferim toți din cauza asta. Pare că, cei de la guvernare, nu înțeleg aceste aspecte” a declarat Ruxandra Cibu Deaconu.

Adrian Echert, întrebat de ce s-a organizat acest protest împotriva pensiilor speciale a declarat: „Pentru că este o inechitate și oamenii trebuie să știe că este un partid care susține tăierea pensiilor speciale și a tuturor privilegiile care ne-au dus în divizarea asta. Oamenii care muncesc trebuie să fie răsplătiți pentru cât muncesc, nu pentru că și-au votat, unii dintre ei, privilegii și, ca odată ce ajung la pensie, să le aibă mult mai mari ca ceilalți. Îl avem pe domnul Ciucă, care are 18.000 de lei pensie specială, când oamenii noștri se chinuie cu 1.800 de lei pensie să supreviețuiască. Mai mult de atât, riscăm să pierdem banii din PNRR!”.

VEZI Video de la protest:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor