spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: „Alimentare forțată” la benzinăria SOCAR de pe strada Gheorghe Dima din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Viteza excesivă și teribilismul încă domnesc în județul Sibiu. La distanță de doar câteva ore de la un alt accident în care o mașină a rupt un stâlp de electricitate, un alt șofer a făcut prăpăd în benzinăria SOCAR de pe strada Gheorghe Dima din Sibiu.


În jurul orei 5:30, un șofer a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat frontal într-o pompă de combustibil din benzinăria SOCAR, situată la o distanță de aproximativ 500 de metri de cartierul Arhitecților. În urma impactului violent, atât mașina cât și pompă de combustibil au suferit pagube însemnate.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje ISU SIBIU pentru evitarea unei situații periculoase din cauza combustibilului scurs pe carosabil. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Polițiștii sibieni urmează să stabilească toate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. Traficul în zonă nu este afectat.

Conform IPJ SIBIU, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Cisnădiei, dinspre Bulevardul Mihai Viteazu, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Cisnădie, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar în intersecția sens giratoriu cu strada Gheorghe Dima, iar pentru a evita coliziunea a schimbat brusc direcția de deplasare și a lovit o pompă de carburant.
Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.405 lei, dreptul de a conduce fiindu-i suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului