spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Equilibrum Fest aduce la Sibiu cel mai mare târg-festival de terapii alternative

Știri din Județ

Publicitate

Equilibrum Fest este la cel mai mare și complex TÂRG-FESTIVAL de terapii alternative și stil de viață sănătos de la Sibiu! Este la prima ediție și se va desfășura de 2 ori pe an, primăvara și toamna. Evenimentul are loc în 21-23 aprilie la Hotel Ramada din Sibiu.

În cele trei zile de festival publicul va descoperi și experimenta secretele unei vieți sănătoase și echilibrate prin nutriție, medicină holistică, terapii complementare, cristale și multe altele.

În cadrul târgului vizitatorii pot participa la conferințe, workshopuri, sesiuni demonstrative, evaluări și terapii în care o serie de personalități emblematice vor oferi din experiența și cunoștințele lor. Programul conferințelor îl veți primi miercuri.

Scopul evenimentului este de a crește gradul de informare a publicului larg asupra acestui vast domeniu al terapiilor alternative. Partea educativă va fi acoperită prin conferințe iar la standuri publicul va avea parte de sedințe demonstrative sau pot achiziționa produse.

Accesul la festival se va face pe bază de bilete la prețul de 10 lei / zi sau 25 lei / 3 zile. Biletele se achiziționează la fața locului.

Evenimentul va găzdui peste 50 de expozanți și conferențiari internaționali consacrați din diferite domenii: Apicultură; Astrologie; Ayurveda; Acupunctură; Chiropractică; Citirea Genelor; Cristaloterapie; Detergenți Bio; Dispozitive Orgonice; Homeopatie; Human Design; Neuro-Grafică; Numerologie; Reflexoterapie; Suplimente Nutritive; Terapie Acces Bars; Terapie Bowen; Terapie Cranio-Sacrală; Parapsihologie; Sacroterapie; Stomatologie Biologică; Uleiuri esențiale; BioEnergoterapie; Bijuterii… etc.

Motto-ul festivalului: SĂNĂTOS ÎȚI STĂ MAI BINE ! 

Vă așteptăm începând de Vineri 21.04.2023 până Duminică 23.04.2023, între orele 10:00-20:00, la Hotel Ramada din Sibiu.

Mai multe detalii despre expozanți, conferențiari și eveniment găsiți pe pagina de facebook a festivalului: https://www.facebook.com/equilibrumfest sau la nr. de telefon 0758 236 700.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri