spot_img
10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

Tânăr rănit grav după ce a intrat cu mașina într-un stâlp din Sibiu. Nu avea permis

Știri din Județ

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Cisnădie, a ajuns la spital cu multiple traumatisme după ce a intrat cu mașina într-un stâlp din municipiul Sibiu. Acesta nu avea permis de conducere.


Autoaccidentul s-a produs azi-noapte, în jurul orei 03:00, atunci când șoferul a pătruns cu viteză în sensul giratoriu de la intersecția Bulevardului General Vasile Milea cu strada Constantin Noica. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit acesta a virat la stânga în sensul giratoriu amintit și, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp amplasat la intersecția cu strada Constantin Noica.

Polițiștii rutieri au constatat că cel aflat la volan nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Foto – Info trafic grup Whatsapp

„Azi-noapte în jurul orei 03:00 pompierii au intervenit pe bulevardul Vasile Milea la un accident rutier cu un echipaj SMURD cu medic, o descarcerare și o autospecială de stingere. La fața locului a fost găsită o victimă încarcerată de sex masculin în vârstă de 22 de ani. Bărbatul a fost extras de echipajul de descarcerare și predat echipajului SMURD, fiind transportat la spital inconștient cu multiple traumatisme.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU,. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș