spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Atenție! Se anunță „averse” de comentarii pro și contra! Manevră periculoasă filmată la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un șofer grăbit și iresponsabil a fost filmat astăzi, în jurul orei 17:00, în timp ce executa o manevră periculoasă, în care putea să accidenteze un pieton.


Scena s-a petrecut în cartierul Valea Aurie din Sibiu, acolo unde, o tânără traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni. Deși o altă mașină era oprită pentru acordarea de prioritate, șoferul unei mașini de culoare roșie a depășit neregulamentar pe trecere, forțând tânăra să se oprească brusc și bineînțeles, șocată. Autoturismul filmat este înmatriculat în județul Sibiu.

Nu există accident rutier în care sunt implicați pietoni și care să nu împartă internetul în două tabere. Și comentariile încep să curgă și să-i mustre ba pe șoferi, ba pe pietoni. Ba că șoferii circulă cu viteză, ba că pietonii sar fără să se asigure, ba că Primăria nu montează semafoare pietonale. Parcă dintr-o dată, suntem experți în o multitudine de domenii.

Cert este că Poliția Sibiu, în astfel de cazuri, se autosesizează rar spre deloc. Pentru că nu sunt camere omologate. Și pe același motiv mizează și șoferii „certați” cu Codul Rutier.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă