31.6 C
Sibiu
sâmbătă, 20 iulie, 2024

Complexul pentru sport și agrement Lacul Binder se redeschide

Știri din Județ

Inaugurat în vara anului trecut, Complexul pentru Sport și Agrement Lacul Binder se redeschide de sâmbătă, 29 aprilie. În această primă etapă se va deschide promenada, zona de sporturi nautice și terenurile de volei.

“Îi așteptăm în primul rând pe sibieni, dar și pe turiștii care ne vizitează orașul, pentru a-și petrece timpul liber aici, fie pentru o plimbare sau relaxare pe pontoane și pe plaja verde sau la o cafea pe terasă. Pentru cei mai activi, lacul se deschide pentru sporturi nautice, iar pe plajă vor fi disponibile deocamdată terenurile de volei. În jurul datei de 1 iunie vom deschide și plaja cu șezlonguri și locul de joacă gonflabil plutitor. Vă invit să vă bucurați de acest obiectiv pentru relaxare și mișcare.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Publicitate

Iată cum vă puteți petrece timpul liber la Lacul Binder:

• Sporturi nautice: wakeboarding, schi nautic, stand up paddle boarding și canoe. Nu aveți echipamente? Le puteți închiria din locație. Reamintim că instalația de transport pe cablu pentru wakeboarding și ski nautic este singura de acest tip din Transilvania din punct de vedere al lungimii cablului.

• O plimbare pe aleile care înconjoară lacul și relaxare pe pontoane și pe plaja verde. Chiar dacă e situat în oraș, Lacul Binder oferă liniște și un cadru natural frumos. Terasa panoramică este locul perfect pentru o cafea. Intrarea în complex în acest scop este gratuită.

• Cele două terenuri de volei de pe plajă vor fi și acestea deschise și pot fi utilizate gratuit.

Util:

➢ Tarifele pentru practicarea sporturilor nautice pot fi consultate aici: Taxe utilizare – Lacul lui Binder (laculbinder.ro). Un detaliu: în lunile aprilie, mai și octombrie (extrasezon) taxa de utilizare a instalațiilor de wakeboard include și utilizarea gratuită a unui costum de neopren.

➢ Programul: Lacul Binder este deschis de marți până duminică, de la ora 10.00 la ora 23.00. Sporturile nautice pot fi practicate în programul care poate fi consultat aici: Program – Lacul lui Binder (laculbinder.ro)

➢ Programați-vă simplu și rapid pe laculbinder.ro și cumpărați un abonament online pentru sporturile nautice, de pe site-ul Complexului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie