spot_img
13 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Doi copii loviți de o mașină, pe o trecere de pietoni din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Doi copii în vârstă de 11 și 12 ani au fost loviți de o mașină în timp ce traversau regulamentar pe o trecere de pietoni din apropierea sensului giratoriu Bulevardul Corneliu Coposu și strada Constituției din municipiul Sibiu.

Publicitate

Conform martorilor, mașina înmatriculată în județul Sibiu era condusă de o șoferiță în vârstă de aproximativ 25 de ani. Aceasta nu le-a observat pe adolescentele care traversau regulamentar pe trecere și le-a lovit. Din cercetările polițiștilor rutieri sibieni, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Corneliu Coposu, cu direcția spre centru, o sibiancă în vârstă de 23 de ani a acroșat două minore, în vârstă de 11, respectiv 12 ani, care traversau strada pe trecerea pentru pietoni amplasată în apropierea intersecției cu strada Constituției.

La sosirea echipajului SAJ, fetele de 11 și 12 ani au prezentat traumatisme după cum urmează: fata de 11 ani a prezentat un traumatism cranio-cerebral acut închis și traumatism de membru inferior stâng iar cealaltă fata de 12 ani a suferit un traumatism de membru inferior drept.

În zonă se circulă îngreunat.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

BC CSU Sibiu a pierdut primul meci cu Dinamo

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr