6.2 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

SIBIU: Viceprimarul Alexandru Dumbravă, bucătar voluntar la Șura Kulinară

Știri din Județ

Proiectul social Șura Culturală din cartierul sibian Gușterița a devenit sâmbătă seara Șura Kulinară. „Prin ȘURA KULINARĂ dorim să petrecem împreună o cină gătită de un membru al comunității pentru cei care doresc fie să guste preparatele deosebite, fie să cunoască mai bine ȘURA și proiectele ei, fie amândouă. Întâlnirea, degustarea, timpul împreună sunt importante, iar scopul general al acestei activități este sprijinul activităților din Șura Culturală” a declarat preotul Alexandru Ioniță, unul din fondatorii proiectului.


Startul culinar a fost dat de viceprimarul Sibiului, Alexandru Dumbravă, acum în postura de bucătar voluntar. Acesta a gătit preparate din zona Bran pentru 15 persoane. Cei prezenți au apreciat atât bucatele atent preparate de Dumbravă, îmbrăcat în port popular. Dar și poveștile ce le-au însoțit.

Viceprimarul Alexandru Dumbravă alături de preotul Alexandru Ioniță

Șura Kulinară se va repeta în fiecare sâmbătă pe strada Mălinului nr 4 din cartierul Gușterița. „nvităm pe cei dornici să gătească într-o sâmbătă seara și să împărtășească din propria experiență culinară și culturală să se înscrie la numărul de telefon 0743006806. Ne bucurăm de rețete exotice și deosebite” a spus Alexandru Ioniță. O donație recomandată de 80 de lei de persoană asigură o seară deosebită, dar și o strângere de fonduri pentru Șura Culturală.

„Nici nu am realizat cât de repede au trecut câteva ore, bucurandu-ne de bucate, oameni frumoși, muzică și posibilitatea de a face și puțin bine celor de lângă noi. Îi îndemn și pe alții să își facă curaj și să îndrăznească să ne invite la Șura Kulinară!” a spus viceprimarul Alexandru Dumbravă.

rpt
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare