17.9 C
Sibiu
vineri, 21 iunie, 2024

Două adolescente sunt căutate de Poliție. Au plecat dintr-un centru de plasament din Cisnădie

Știri din Județ

ACTUALIZARE: În seara zilei de 1 mai, în jurul orei 21:00, cele două minore au fost depistate pe raza orașului Cisnădie și au fost preluate de către reprezentanții centrului de plasament. Nu au fost victimele niciunei infracțiuni.

Știre inițială:

Publicitate

Poliţiştii sibieni caută două minore, ambele în vârstă de 13 ani, care au plecat dintr-un centru de plasament, fără a mai reveni.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestora sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 30 aprilie, în jurul orei 21,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, două minore, CIOROGARIU FELICIA MARIA și MAGHIAR DENISA MARIA, ambele în vârstă de 13 ani, au părăsit împreună incinta unui centru de plasament din orașul Cisnădie, jud. Sibiu, fără a mai reveni.

FOTO ARHIVĂ

CIOROGARIU FELICIA MARIA

Semnalmente: înălțime 170, păr brunet, lung, ochi căprui, constituție robustă.
În momentul plecării, minora purta pantaloni tip jeans de culoare albă, bustieră de culoare gri, cămașă în carouri roșu/negru.
Nu se cunosc eventuale semne particulare.

MAGHIAR DENISA MARIA

Semnalmente: înălțime 150 cm, păr șaten, de lungime medie, ochi căprui, constituție robustă.
În momentul plecării, minora purta pantaloni tip jeans de culoare gri/negru, tricou de culoare galben cu diferite inscripții, geacă din material tip jeans de culoare albastră.
Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste minore sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri