spot_img
13.6 C
Sibiu
marți, 28 mai, 2024
spot_img

FOTO: Primăria Sibiu a deschis 3 locuri de joacă pentru câini

Știri din Județ

Publicitate

Sibiul devine mai prietenos cu animalele de companie. Primăria Sibiu deschide astăzi, 3 mai primele trei locuri de joacă pentru căței, un al patrulea astfel de spațiu fiind în amenajare în cartierul Terezian, pe strada Lungă, în cadrul proiectului de modernizare a acestei zone de blocuri.

Publicitate

Cele trei locuri de joacă pentru patrupede sunt situate pe strada Maramureșului, pe Aleea Șelimbăr și pe strada Oașa, având suprafețe cuprinse între 250 și 300 mp fiecare. În perimetrul acestora a fost însămânțată iarbă care acoperă acum întreaga suprafață, creând un cadru natural plăcut.

Fiecare spațiu este dotat cu echipamente specifice:

• echipamente de agilitate: cerc pentru sărituri, tunel, obstacol dublu pentru săritură în înălțime, obstacol tip pasarelă, obstacol tip cățărătoare simplă, obstacol pentru săritura în lungime

• bănci, pentru proprietarii patrupedelor

• o cișmea cu apă potabilă

• coșuri de gunoi și dispenser de pungi igienice, pentru ca proprietarii să poată aduna dejecțiile; precizăm că în aceste spații, la fel ca pe stradă, proprietarii animalelor au obligația de a curăța mizeria lăsată de animalele de companie.

Accesul în locurile de joacă este permis cățeilor de orice talie, excepție făcând animalele mai mici de 4 luni. Câinii periculoși și agresivi, indiferent de talie sau rasă, pot intra în parcuri doar dacă au botniță.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Doar CSO Copșa Mică merge mai departe