7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Ziua Națională a Tineretului va fi celebrată la Rășinari. Invitați speciali: Ioana Ignat și DJ Project

Știri din Județ

Data de 7 mai 2023, duminică, este destinată activităților care marchează « Ziua Națională a Tineretului». Acțiunea va avea loc în în Rășinari, jud. Sibiu, începând cu ora 19.00 în centrul comunei, zona Căminului Cultural Rășinari.

Ziua Națională a Tineretului este marcată în fiecare an la Rășinari deoarece dorim să oferim tinerilor și voluntarilor posibilitatea de a se exprima, de a se implica în organizarea acestei manifestări și nu în ultimul rănd un cadru organizat de a petrece momente de voie bună, împreună. În acest sens au fost programate o serie de activități cultural artistice ce se vor desfăşura în spaţiu public începând cu ora 19.00 . In deschidere ANSAMBLU CĂLUȘERII DIN RĂȘINARI urmat de DJ PROJECT alături de IOANA IGNAT” au spus organizatorii.

https://www.facebook.com/Ziua-Tineretului-609801289678076/

Evenimentul este cofinantat de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei de Tineret 2023 prin Școala de Arte și Meserii Ilie Micu Sibiu și Primăria Comunei Rășinari în cadrul Agendei Culturale prin Asociația Creativ.

Organizatorii evenimentului sunt Asociația Asociația Culturală pentru Educație, Tradiție și Valori – CREATIV și Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu

Partenerii media ai evenimentului sunt: Televiziunea Locală Rașinari, Eveniment TV, Kiss FM, Sibiulinimagini.ro.

Parteneri: Centrul de Tineret Rașinari, Centrul de Tineret Sibiu Asociația Gal Marginimea Sibiului, Asociaţia Internaționala de Tineret „BECOME”, Asociaţia Dram Center 07

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri