20.2 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Mediaș: Au început lucrările la sala de sport de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“

Știri din Județ

Recent au început lucrările de construcție a noii săli de sport de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“ din municipiul Mediaș, proiectul beneficiind de finanțare din partea Companiei Naționale de Investiții (CNI), în valoare de 2.484.174,37 lei cu TVA. Construcția este amplasată pe terenul situat pe strada Mihai Viteazu nr.14, în incinta Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu“, în suprafață de 900 mp. Sala de sport va fi destinată activităților sportive necompetiționale, sporturile ce pot fi practicate aici fiind printre altele: gimnastică, lupte, baschet necompetițional.  

De asemenea, vor fi amenajate vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice, dar și acces carosabil și pietonal, parcare, zone verzi și iluminat.

Sala de Sport de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“ va fi construită în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Săli de sport”, iar echiparea tehnico – edilitară a construcției va fi asigurată din bugetul local al municipalității.

„Au început lucrările la sala de sport de la Școala Mihai Eminescu. Este o investiție susținută de către Compania Națională de Investiții, finanțarea utilităților fiind asigurată cu fonduri de la bugetul local. Vom continua să atragem fonduri extrabugetare pentru a îmbunătăți baza materială a instituțiilor de învățământ din orașul nostru“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri