spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Școala Primară Anima din Sibiu deschide înscrierile pentru anul școlar 2023-2024

Știri din Județ

Publicitate

Școala Primara Anima (strada Constituției, nr.2) este o școală autorizată de Ministerul Educatiei, parte din reteaua scoalara a Municipiului Sibiu si, in acelasi timp, parte a prestigioasei retele de scoli internationale Cambridge, cu recunoastere in peste 150 de tari.


Scoala Primara Anima este o scoala construita pe iubire si pasiune: iubirea pentru copii, pentru natura, pentru arta, pentru cel de langa noi si pasiunea pentru cunoastere, invatare si dezvoltare.

Valorile noastre fundamentale sunt iubirea, conștiința de sine, integritatea, libertatea și excelența. Aceste valori formează baza educației noastre și sunt încorporate în toate aspectele vieții școlare.

Echipa noastra este dedicata construirii unui mediu sigur si deschis in care copiii nostri se dezvolta armonios, dobandind atat competentele specifice, cat si competentele generale de viata. Ca Scoala Internationala Cambridge avem acces la resurse educationale care ne permit sa dezvoltam copii cu incredere in fortele proprii, reflectivi, inovatori, implicati si responsabili.

Pentru mai multe informații despre Școala Anima și pentru a afla cum să vă înscrieți copilul, puteți vizita site-ul nostru: www.scoalaanima.ro sau pagina noastră de Facebook, la adresa: www.facebook.com/scoalaanima  sau ne puteti contacta telefonic la 0720481847.

Suntem bucuroși să răspundem oricăror întrebări și să vă ajutăm să decideți dacă Școala Anima este alegerea potrivită pentru copilul dumneavoastră.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri