spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Accident între trei mașini la Blăjel. O șoferiță a fost rănită ușor

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier între trei mașini s-a produs în această seară în localitatea Blăjel din județul Sibiu. Traficul în zonă este îngreunat.


Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Mediaș – Blăjel, un medieșean în vârstă de 56 de ani a efectuat manevra de depășire fără să se asigure, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie în vârstă de 39 de ani, tot din Mediaș, după care a fost proiectat în autoturismul depășit, condus de către o femeie în vârstă de 32 de ani, din jud. Mureș. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto în vârstă de 32 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În zonă se circulă îngreunat.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgență în localitatea Blăjel, la un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule. O femeie în vârstă de 32 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la CPU Mediaș conștientă, cu un traumatism la mână și o contuzie la picior.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri