spot_img
13 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

Accident pe Valea Avrigului. Intervin pompierii și medicii sibieni

Știri din Județ

Publicitate

Un accident grav de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe Valea Avrigului. Din primele informații, două mașini au intrat în coliziune frontală.

Publicitate

Mai multe echipaje de pompieri și medici ISU sunt la fața locului. Conform primelor date, cel puțin două persoane au fost rănite.

FOTO INFO TRAFIC SIBIU

Este vorba despre o coliziune între două autoturisme conduse pe direcții opuse, un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 34 de ani, din județul Prahova și un autoturism condus de către un medieșean în vârstă de 56 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerei din mașina pe care o conducea bărbatul, o femeie în vârstă de 53 de ani, tot din mun. Mediaș, precum și vătămarea corporală a unei fetițe în vârstă de 4 ani, din celălalt autoturism, ambele victime fiind transportate la spital conștiente.

Traficul în zonă este îngreunat.

FOTO INFO TRAFIC SIBIU

“Un echipaj SMURD, o autospecială de stingere și una de primă intervenție, au intervenit de urgență pe Valea Avrigului, la un accident rutier în care au fost implicate 2 autovehicule.
O femeie în vârstă de 53 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Sibiu, cu multiple traumatisme și durere toracică.De asemenea la fața locului a intervenit și un echipaj SAJ”
-a declarat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

BC CSU Sibiu a pierdut primul meci cu Dinamo

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr