11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

De luni, 8 mai se închide strada Viitorului, tronsonul dintre str. Târgu Fânului și str. Moara de Scoarță

Știri din Județ

Așa cum au anunțat reprezentații primăriei Sibiu, zilele trecute, strada Viitorului, tronsonul dintre str. Târgu Fânului și str. Moara de Scoarță, intră în lucru pentru modernizare și extindere. Acest tronson se închide complet traficului de luni, 8 mai, pentru a permite execuția lucrărilor. Termenul contractual pentru execuția lucrărilor este de 10 luni, în acesta nefiind incluse lunile de iarnă în care nu se pot efectua lucrări din cauza temperaturilor scăzute.

Constructorul a obținut avizele necesare și până luni, 8 mai va amplasa semnalizarea necesară pentru dirijarea traficului în contextul șantierului. Reamintim măsurile care se vor aplica pentru gestionarea traficului în zonă:

– Traficul pe strada Viitorului dinspre cartierul Reșița spre centru va fi închis din dreptul străzii Oltului

– Traficul dinspre str. Moara de Scoarță spre str. Viitorului va fi direcționat obligatoriu la dreapta, spre cartierul Reșița

– De asemenea, pentru a oferi mai multe variante de deplasare, de marți, 9 mai, pe strada Reșița, pe tronsonul dintre str. Petrila și str. Anina, se va institui sensul dublu de circulație.

Mai multe detalii despre lucrările care se vor efectua pe str. Viitorului, aici: https://sibiu.ro/primaria/comunicat/11333.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri