spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

De la botez direct la spital. Detalii noi despre accidentul de lângă Brădeni

Știri din Județ

Publicitate

Un șofer beat a intrat cu mașina într-un cap de pod situat pe DJ 106, la ieșirea din localitatea Brădeni spre Sighișoara. Evenimentul rutier s-a produs în cursul zilei de ieri.


Conform IPJ SIBIU, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Laslea, a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit un cap de pod. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform surselor Sibiu Independent, șoferul a petrecut la un botez, acolo unde a consumat băuturi alcoolice. Pe baza consumului de alcool, acesta a intrat într-un conflict cu alți invitați. După ce și-au împărțit câțiva pumni, ca să scape, acesta a fugit cu mașina spre Sighișoara. Însă, era urmărit de o altă mașină plină cu invitați ce voiau să-l bată. Fiind beat, a pierdut controlul direcției intr-o curbă periculoasă,a rupt parapeții unui pod iar apoi a intrat într-un șanț, mergând aproximativ încă 10 metri, după care s-a izbit de pod. În urma impactului șoferul a fost rănit și transportat la spital.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri