spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Altă oră, alt accident în municipiul Sibiu. Șoferii rulează cu viteză excesivă!

Știri din Județ

Publicitate

Un alt accident s-a produs astăzi, tot în municipiul Sibiu, de această dată pe Calea Turnișorului. Este al patrulea accident de astăzi. Unele au rămas doar simple tamponări, altele cu persoane transportate la spital. Totul din cauza nerespectării Codului Rutier.


În timp ce depășea o coloană de autovehicule pe direcția Calea Șurii Mici – Șoseaua Alba Iulia, un brașovean în vârstă de 42 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui șofer a ieșit din coloană pentru a vira la stânga. Acest autoturism, condus de către un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Șelimbăr, a fost proiectat într-un alt autoturism oprit la marginea părții carosabile, exact în momentul în care o femeie încerca să coboare de la volan. Aceasta din urmă, o sibiancă în vârstă de 56 de ani, a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital conștientă.

În zonă se circulă îngreunat.

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență pe Calea Turnișorului în municipiul Sibiu la un accident rutier. O femeie în vârstă de 56 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism la gleznă. Aceasta a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?