spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Probleme mari cu legea pentru un bărbat din Tălmăcel. A făcut accident și a fugit

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier s-a produs astăzi, pe DN 7, la intrarea în Tălmaciu, dinspre Boița. Un mopedist a intrat în coliziune cu o mașină.


Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un moped pe DC 61- Drumul Tălmăcelului, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Tălmăcel, a pătruns în DN 7 fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Vâlcea spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din jud. Vâlcea.

Imediat după producerea coliziunii, mopedistul a părăsit locul, fiind depistat în scurt timp în curtea unui imobil din apropiere, unde ar fi încercat să ascundă mopedul condus. Din verificări a rezultat faptul că mopedul este neînregistrat, iar conducătorul acestuia nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mopedistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„SAJ SIBIU ,a trimis un echipaj de tip B la ieșire din localitatea Talmaciu spre Boita ,la un accident rutier produs între un autoturism și un scuter. Victima ,barbat, de 34 de ani a prezentat un traumatism cranio-facial . Echipajul SAJ a asistat medical barbatul și l-a transportat la UPU SIBIU, în stare stabilă.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor