17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Probleme mari cu legea pentru un bărbat din Tălmăcel. A făcut accident și a fugit

Știri din Județ

Un accident rutier s-a produs astăzi, pe DN 7, la intrarea în Tălmaciu, dinspre Boița. Un mopedist a intrat în coliziune cu o mașină.


Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un moped pe DC 61- Drumul Tălmăcelului, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Tălmăcel, a pătruns în DN 7 fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Vâlcea spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din jud. Vâlcea.

Publicitate

Imediat după producerea coliziunii, mopedistul a părăsit locul, fiind depistat în scurt timp în curtea unui imobil din apropiere, unde ar fi încercat să ascundă mopedul condus. Din verificări a rezultat faptul că mopedul este neînregistrat, iar conducătorul acestuia nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mopedistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„SAJ SIBIU ,a trimis un echipaj de tip B la ieșire din localitatea Talmaciu spre Boita ,la un accident rutier produs între un autoturism și un scuter. Victima ,barbat, de 34 de ani a prezentat un traumatism cranio-facial . Echipajul SAJ a asistat medical barbatul și l-a transportat la UPU SIBIU, în stare stabilă.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic