spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

„Star pentru o zi” – spectacol dedicat persoanelor cu dizabilități la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Asociația “Împreună pentru Ștefan” organizează la Sibiu un spectacol dedicat persoanelor cu dizabilități, intitulat “Star pentru o zi”.


Sibienii sunt invitați în Piața Habermann, acolo unde va avea loc evenimentul „Star pentru o zi”. În cadrul acestuia copii și adulți cu dizabilități din orașul nostru vor prezenta moda, vor dansa, vor cânta și picta.

Scopul evenimentului este acela de a învăța societatea să accepte, să integreze și să susțină persoanele cu dizabilități. Alături de acești copii vor fi și tineri de la Palatul Copiilor din Sibiu și de la Centrul de Educație Incluzivă Nr. 1 din Sibiu care se vor alătura în dans și cântec și vor aduce cu ei nenumărate alte surprize. Oricine își dorește poate participa ca spectator și îi poate încuraja pe artiști. Accesul este gratuit. De asemenea, cei care doresc să-i sprijine pe tinerii cu dizabilități o vor putea face prin donații.

„Va fi un spectacol minunat și mi-aș dori să vină cât mai multă lume, fie și doar să-i cunoască pe acești tineri incredibili. Îi invităm într-o lume a frumosului, fără etichete și fără prejudecăți. Avem o mulțime de surprize pregătite, multă voie bună și brațele deschise pentru a ne cunoaște cât mai mulți sibieni. De asemenea îi așteptăm și pe părinții care au copii cu dizabilități care încă nu ne cunosc. Întregul eveniment de la sfârșitul lunii mai le este dedicat”, spun organizatorii.

„Star pentru o zi” este organizat de Asociația „Împreună pentru Ștefan” în colaborare cu Asociația Diakoniewerk.

Asociația „Împreună pentru Ștefan” a fost înființată în anul 2021, având ca scop principal integrarea și acceptarea în societate, a copiilor și tinerilor cu Sindrom Down și alte dizabilități. Acest lucru poate fi realizat doar cu ajutorul, sprijinul și implicarea a cât mai multor persoane.

Asociația Diakoniewerk International înființată în anul 2007 este o organizație non-guvernamentală care dezvoltă servicii sociale pentru grupurile vulnerabile. În municipiul Sibiu există un Centru de Zi cu Specific Ocupațional pentru persoane cu dizabilități, centru în care tinerii atipici obțin deprinderi de viață independentă pentru o integrare mai bună în comunitatea sibiană.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor