spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Bătrânel lovit de o mașină, fix în sensul giratoriu din Săliște

Știri din Județ

Publicitate

Un biciclist în vârstă de 72 de ani a fost lovit de o mașină, fix în sensul giratoriu din Piața Junilor din orașul Săliște.


Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că o conducătoare auto, în vârstă de 42 de ani, din Săliște, nu ar fi acordat prioritate unui biciclist, în vârstă de 72 de ani, localnic și el.

În urma accidentului, biciclistul a suferit un traumatism cranian închis, plagă excoriată a scalpului și traumatism facial, la ochiul drept.

„SAJ SIBIU ,a trimis un echipaj de tip B în localitatea Saliste ,la un accident rutier produs între un autoturism și un biciclist.
În urma acrosarii, barbatul de72 de ani a suferit un traumatism cranian închis, plaga excoriata a scalpului și traumatism facial (ochi drept). Echipajul sosit la fata locului a acordat primul ajutor ,imobilizat pacientul și l-a transportat la UPU SIBIU în stare relativ bună.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

3 COMENTARII

  1. Nu a fost nici o conducătoare , a fost soțul ei care a fugit de la locul accidentului și apoi a venit soția sa . El era băut la volan și de curand își luase abia permisul înapoi , soția a vrut doar sa îl scape de închisoare .Și treaba e așa bine făcută încât nici camerele din sens nu au funcționat in acea zi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor