18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Bogdan Trif: PSD sprijină copiii din familiile vulnerabile (C.P)

Știri din Județ

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu a transmis către mass-media sibiană următorul comunicat de presă:


Felicitări doamnei Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, pentru că a reușit, prin Legea prevenirii separării copilului de familie, să le asigure copiilor din familiile sărace mese calde, haine și rechizite, oferindu-le șansa de a crește frumos, alături de părinți, și a beneficia de educație!

Îi invit pe toți acei oameni care au fost mințiți de anumite partide și ong-uri să citească proiectul de lege privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie (PLx 145/2023), care este publicat pe site-ul Camerei Deputaților, și să vadă că nu este vorba despre niciuna din minciunile care au generat o adevărată isterie.

Proiectul a fost adoptat în Camera Deputaților cu 222 de voturi ”pentru”, 48 ”împotrivă” și 4 abțineri.

Legea privind PREVENIREA separării copilului de familie ajută copiii săraci și familiile lor, nicidecum nu le provoacă vreun rău sau separare. Legea se referă la sprijinul acordat copiilor și familiilor, cu acceptul părinților, pentru a rămâne împreună.

Cei care manipulează românii cu minciuni uită să spună că România are mulți copii din familii vulnerabile! Uită să spună că acești copii nu au mâncare, haine sau încălțăminte. Pe acești copii îi ajută Legea PREVENIRII separării copilului de familie, sprijinindu-i, cu acordul părinților, cu mese calde, rechizite, haine, un loc unde să-și poată face temele.

NIMENI nu va lua copiii românilor și nici nu-i va înscrie în baze de date pentru a-i scoate din țară! Adopțiile internaționale sunt interzise de 22 de ani, în România. Doar cetățenii români din țară sau din diaspora pot adopta copii din țara noastră, în niciun caz cetățenii străini! Așa că oricine citește legislația în domeniu își poate da seama că afirmațiile anumitor partide și ong-uri au fost doar minciuni.

Îi îndemn pe acei sibieni care au fost păcăliți de afirmațiile mincinoase ale unor lideri politici să citească legea și să se convingă că ceea ce au spus anumiți oameni politici din opoziție sunt doar minciuni.

PSD a venit întotdeauna cu măsuri care sprijină copiii din familiile cu venituri mici, astfel încât aceștia să aibă o șansă reală la dezvoltare și educație.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc