4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Investiție masivă la Școala Ioan Slavici din Sibiu: modernizarea laboratorului de informatică

Știri din Județ

Astăzi a avut loc prima lecție demonstrativă în laboratorul de informatică al Școlii gimnaziale Ioan Slavici din Sibiu. Profesor Liviu Matei a arătat cadrelor didactice metodele de folosire ale echipamentelor moderne.


Laboratorul a fost dotat cu calculatoare performante, ochelari VR, tablă SMART și mobilier realizat la comandă. Banii vin fonduri europene și sunt destinați proiectului de reducere a abandonului școlar prin îmbunătățirea metodelor de predare.

„A fost o bucurie imensă pentru noi să ne numărăm printre cele trei unități școlare din Municipiul Sibiu care sunt beneficiare ale Planului Național de Reducere a Abandonului Școlar. Inaugurarea acestui laborator de informatică este pentru noi dovada că am căutat soluții la probleme și nu probleme în soluții. Este rezultatul unei munci intense a echipei manageriale și a echipei de implementare a proiectului PNRAS.” a declarat Anca Natașa Rusu, director.

„Ne-am propus ca alături de colectivul școlii să reușim să aducem schimbarea la nivelul modului de desfășurare a activităților instructiv-educative, fapt care, cu siguranță, va avea efecte benefice și în ceea ce privește reducerea abandonului școlar, care este obiectivul principal al proiectului. Am avut norocul să avem în colectivul de profesori oameni la fel de dispuși, ca și noi, să ia parte la schimbare.” a declarat Cătălina-Minodora Dumitrean, director adjunct.

Proiectul de la Școala gimnazială Ioan Slavici are o valoare de peste 870.000 de lei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș