spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Sibienii invitați la vernisajul expoziției “Slaves to the Needles”

Știri din Județ

Publicitate

Vernisajul expoziției “Slaves to the Needles” a artistului Marius Jucan va avea loc marți, 23 mai 2023, ora 17:00 la Muzeul de Artă Contemporană, str. Tribunei, nr. 6.


Parteneri: Transylvania Tattoo Expo

Coordonatori: Bogdan Runcan, Alexandru Constantin Chituţă

Un eveniment în avanpremiera ediției a 11-a Transilvania Tattoo Expo care își propune să scoată în evidență o punte între două ramuri ale artei vizuale, una dintre cele mai vechi manifestări artistice din istoria umanității – tatuajul, cea mai răspândită ramură a artei corporale și cea mai spectaculoasă și populară artă vizuală adică pictura.

Expoziția va cuprinde lucrări ale artistului clujean Marius Jucan. Lucrările vor consta în picturi și tatuaje realizate după lucrări celebre ale picturii europene.

Punctul culminant va fi realizarea unei lucrări colective în cadrul vernisajului, lucrare care va aduce în fața publicului o parte din istoria tatuajului contemporan, anume fundamentul breslei, o lucrare realizată live, a cărei evoluție o veți putea urmări pe parcursul zilei.

Lucrarea colectivă va fi realizată în colaborare cu un grup de elevi ai Liceul de arte din Sibiu coordonați de prof. Viorel Florin. Lucrarea de proporții mari va aduce o parte din istoria Tatuajului în contextul urbei noastre, Sibiul.

Evenimentul este parte din proiectul Transilvania Tattoo Expo Sibiu.

Vă așteptăm la vernisaj!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri