22.2 C
Sibiu
miercuri, 17 aprilie, 2024

O vară plină de aventură și distracție la Păltiniș Arena

Știri din Județ

Complexul de vară se pregătește să deschidă porțile noului sezon într-un mod spectaculos și sub o nouă denumire, Păltiniș Arena! 

„După 13 sezoane în care complexul nostru a purtat numele de Arena Platoș Păltiniș a venit momentul să ne identificăm și mai bine cu frumoasa noastră stațiune, pentru a aduce un plus de imagine zonei în special pentru cei care vin aici din alte județe și sunt familiarizați cu numele stațiunii”, spune Dan Gherman, administratorul Păltiniș Arena.


Distracția începe la Arena chiar de Ziua Copilului, pe 1 iunie. Iar bucuria va continua pe tot parcursul weekend-ului de sărbătoare, până în 5 iunie, cu toate activitățile parcului deschise și un program extins. Indiferent de vârstă, vei găsi aici o mulțime de opțiuni de divertisment și evenimente captivante.



În perioada 1-5 iunie, parcul va funcționa între orele 10:30 și 18:00, oferindu-ți timp suficient pentru a te bucura de toate activitățile disponibile. Un avantaj deosebit este că telescaunul și apreski-ul vor fi deschise pe tot parcursul zilei, oferindu-ți o priveliște spectaculoasă asupra peisajului montan și oportunitatea de a te relaxa în timp ce te bucuri de facilitățile parcului.

Cei mici se vor putea întrece pe biciclete chiar din primul weekend de funcționare. Între 3 și 4 iunie, Păltiniș Arena va găzdui un nou eveniment, destinat celor mici.Velo Arena Copiilor invită toți tinerii cicliști între 9 și 14 ani la acest concurs de mountain bike downhill. Desfășurat pe binecunoscutele trasee de FlowTrail, acest eveniment special este dedicat exclusiv copiilor născuți între anii 2009 și 2014. Traseul de concurs este Traseul Galben, Flow Trail, din cadrul Complexului de Schi și Agrement Păltiniș Arena. Acesta are o lungime de 750 m, diferență de nivel de 100m și este format dintr-o succesiune de contrapante, valuri și table-top-uri specifice disciplinei, având un nivel de dificultate ușor-mediu. Competiția se desfășoară conform regulamentului Federației Române de Ciclism de mountain bike downhill individual. În funcție de numărul de participanți și de condițiile meteo se va stabili dacă evenimentul se va desfășura într-o manșă sau două manșe de concurs. Înscrierile se fac în avans, utilizând acest formular: https://shorturl.at/tL578.

Pasiunea pentru mașinile vechi și iubirea pentru natură se întâlnesc în cadrul unui alt eveniment special pregătit pentru weekendul de deschidere al complexului de agrement Păltiniș Arena. Pe parcursul a patru zile, la Bus Stock & Shine vei avea ocazia de a admira o varietate de vehicule, de la mașini clasice și colecții de automobilism până la diverse modele de campere colorate și excentrice. În plus, poți participa la concerte și alte activități speciale organizate în cadrul evenimentului. BusStock&Shine promite o atmosferă vibrantă și distracție garantată pentru toți pasionații de mașini și aventură.



Pe lângă evenimentele speciale, Păltiniș Arena oferă o gamă variată de activități pe tot parcursul verii. De la parcul de aventură suspendat, traseul spectaculos al saniei de vară și săriturile spectaculoase pe bag-jumppână la trambuline și trasee de drumeție și aventură pentru copii, ai la dispoziție tot ceea ce îți poți dori pentru o vară plină de distracție. Mai multe informații despre activitățile disponibile se găsesc pe site-ul oficial al complexului și pe pagina de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri