spot_img
11.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Accident cu victime, pe strada Crăițelor din municipiul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier cu victime s-a produs, în această seară, pe strada Crăițelor din municipiu. În urma impactului, trei persoane au ajuns la spital.


Din primele cercetari efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că între două autoturisme, conduse de către un bărbat din Cisnădie, în vârstă de 23 de ani și o conducătoare auto, sibiancă, în vârstă de 52 de ani, s-a produs o coliziune pe str. Crăițelor.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a doi pasageri din cealaltă mașină, o femeie de 33 de ani și un copil de 12 ani, ambii din Cisnădie.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgență în municipiul Sibiu pe Aleea Crăițelor, la un accident rutier. Echipajul a preluat o femeie în vârstă de 52 de ani cu atac de panică și contuzii. Aceasta este transportată la UPU Sibiu, conștientă. La fața locului au intervenit și 2 echipaje SAJ.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

„SAJ Sibiu, a trimis două echipaje de tip B în Sibiu pe str Crăitelor la un accident rutier.
Echipajele SAJ, au acordat asistenta medicala unui număr de doua victime ,o femeie de 33 de ani cu traumatism facial și unui băiat de 12 ani cu traumatism de membru inferior.
Ambele victime ,au fost transportate la UPU ,respectiv CPU Luther pentru investigații suplimentare.Echipajul ISU prezent la locul accidentului a transportat o alta victima la UPU SIBIU.”
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda