1.2 C
Sibiu
marți, 19 martie, 2024

Consultații gratuite pentru copii, oferite de Arhiepiscopia Sibiului

Știri din Județ

Arhiepiscopia Sibiului, prin Departamentul social-filantropic și Asociația Filantropia Ortodoxă, a oferit la finalul săptămânii trecute consultații medicale gratuite pentru copiii de la Centrul socio-cultural „Noi orizonturi” de la Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Sibiu – Trei Stejari. Micuții au fost consultați de medicul stomatolog Natalia Giușcă într-un cabinet medical mobil amenajat în ambulanța aflată în serviciul asociației menționate.

Pe lângă aceste consultații, copiii au participat și la activități de profilaxiedentară, în care li s-au prezentat atât importanța igienei orale, cât și modalitățile prin care să-și păstreze sănătatea dinților.

În perioada următoare, copiii care au fost diagnosticați cu anumite  probleme dentare vor beneficia de servicii gratuite la cabinetul stomatologic al Arhiepiscopiei Sibiului.

La final, cei mici au primit pachete cu produse de igienă orală, fructe și alte daruri. De asemenea, copiii au primit diploma pentru curajul de care au dat dovadă în cabinetul mobil de consultații stomatologice.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Dotări noi la LIA Sibiu de la Rotary