spot_img
16.3 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

600 de km pe bicicletă

Știri din Județ

Publicitate

O veste excepțională venită astăzi de la Clubul Sportiv Comunitar Sibiu. Trei membri ai clubului, care sunt atât de dedicați și pasionați de ciclism, încât au atins recent o performanță uimitoare. Au reușit să completeze cu succes ultimul Brevet de Anduranță, un traseu epic de 600 de kilometri, care i-a calificat într-un mod absolut remarcabil pentru Olimpiada Cicliștilor de Anduranță.

Publicitate

„Să parcurgi 600 de kilometri pe bicicletă necesită o rezistență incredibilă, o voință puternică și o pasiune neînfricată pentru ciclism. Dar aventura lor ciclistă nu se oprește aici. Calificarea lor la Olimpiada Cicliștilor de Anduranță este un mare pas înainte. Ne bucurăm enorm pentru Cornel, Corina și Marinel! Suntem tare mândri de realizările lor impresionante.” au declarat reprezentanții Clubului Sportiv Comunitar Sibiu.

În luna august, se vor îndrepta spre Paris pentru a participa la legendara cursă Paris-Brest-Paris, un traseu incredibil de 1200 de kilometri, pe care îl vor parcurge într-un timp limitat de 90 de ore.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mesajul de Paște din partea PSD Sibiu