spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Academia Forţelor Terestre din Sibiu găzduieşte Conferința Științifică Internațională „The Knowledge – Based Organization”(KBO) 2023

Știri din Județ

Publicitate

Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu găzduieşte, în perioada 15-17 iunie, cea de-a XXIX-a ediție a Conferinţei Ştiinţifice Internaţionale „The Knowledge – Based Organization”(KBO) 2023.

Publicitate

În cadrul secţiunilor manifestării științifice s-au înscris 151 de autori din instituţii de învăţământ superior şi centre de cercetare din România, Azerbaijan, Bulgaria, Georgia, Polonia, SUA și Ungaria, care au elaborat, în total, un număr de 84 de lucrări.

KBO oferă oportunitatea pentru cadre didactice, specialiști, cercetători și practicieni să se întâlnească, să disemineze cunoștințe şi rezultate ale activităţii de cercetare ştiinţifică, să facă schimb de idei cu privire la o gamă largă de subiecte care se înscriu în tematica organizației bazate pe cunoaștere.

Deschiderea oficială a lucrărilor sesiunii va avea loc vineri, 16 iunie, la ora 09.00, în aula academiei.

***

Jurnaliştii interesaţi să participe la deschidere sunt aşteptaţi, în intervalul orar 08.40 – 08.50, la punctul de acces în academie, din strada Revoluţiei nr. 3–5.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune