spot_img
11.7 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Sibianca Lăcrămioara Teodorescu va participa la competiția IronMan

Știri din Județ

Publicitate

Sibianca Lăcrămioara Teodorescu, câștigătoarea Maratonului Internațional Sibiu 2022, va participa în acest an la competiția IronMan, care va avea loc în Danemarca. 

Publicitate

Și-a descoperit pasiunea pentru sport din postura de mamă și soție, iar pandemia a înfruntat-o învățând să înoate precum doar cei care fac performanță pot. A demonstrat astfel că în sport, ca și în viață, nu este niciodată târziu să-ți depășești limitele.

Lăcrămioara Teodorescu este o sibiancă ambițioasă ce vrea să schimbe regulile în sportul de anduranță, iar Ironman să devină și Ironwoman.

Pe 25 iunie 2023, la Elsinore – Danemarca, Lăcrămioara va înota 1,9 km, va pedala alți 90 km, pentru ca, în final, să alerge 21,1 km. Toate acestea, într-un interval pe care-l estimează ca fiind cuprins între 6 și 7 ore.

Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, și Astrid Fodor, primarul Municipiului Sibiu s-au întalnit în această dimineață cu Lăcrămioara pentru a-i transmite gânduri de susținere și încurajare.

Nu-i va fi greu pentru că alături, cu gândul și multă speranță, îi vor fi familia, prietenii, colegii și noi toți cei ce ne mândrim cu participarea primei sibience la o astfel de cursă.

Deja, Lăcrămioara este o câștigătoare, mai ales că, din Danemarca, va lupta pentru ca Fundația Polisano să strângă bani pentru operațiile copiilor cu afecțiuni ale cordului” – transmit reprezentanții Consiliului Județean Sibiu pe pagina de facebook a instituției.

„Sibiul este deosebit prin comunitatea sa și prin fiecare cetățean care alege să contribuie cu ceva pozitiv. Un astfel de exemplu este Lăcrimioara Teodorescu, soție și mamă, de profesie educatoare și un pasionat al sportului de anduranță, pe care am salutat-o astăzi la Primăria Sibiu și am încurajat-o. Această doamnă deosebită va reprezenta Sibiul la competiția Ironman care va avea loc la sfârșitul acestei luni în Danemarca. Cu sprijinul Fundației Polisano, Lăcrimioara va participa într-o competiție dură, ce va combina înotul, ciclismul și alergarea. Mult succes sibiencei noastre!” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Putem să-i fim alături cu un gând bun, iar micuților bolnavi cu o donație: https://fundatiapolisano.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=33132&fbclid=IwAR39urlbz-a9benErTYrLx3_pknXU8-QPQYTmhpCuoXN3WPSr8peEn83xEE

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mesajul de Paște din partea PSD Sibiu