spot_img
8.6 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Adrian Bibu (PNL): Se înființează Zona Metropolitană Sibiu!

Știri din Județ

Publicitate

Adrian Bibu, liderul de grup al consilierilor locali PNL Sibiu, a anunțat că inițiativa liberalilor din Consiliul Local privind proiectul de participare a municipiului Sibiu la Zona Metropolitană prin aderarea ca membru fondator la ADI-POL Dezvoltare Sibiu ajunge la vot.

Publicitate

A fost un efort la care au participat specialiști din Primăria Sibiu, din Consiliul Județean, din primăriile din jurul Sibiului.Tuturor, le mulțumesc. Doamnei Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu, doamnei primar Astrid Fodor, viceprimarului Alexandru Dumbrava, primarilor noștri, de asemenea.

Sibiul intră, astfel, alături de comunitățile dimprejur (așa cum este normal) pe drumul unei dezvoltări comune prin elaborarea de proiecte de mare amploare si de mare importanță.

Împreună, Sibiul si orașele și comunele din jur, vor avea cadrul potrivit pentru a-și stabili strategiile urbanistice, pentru a contura inițiative în domeniul transportului, educației, digitalizarii și pentru multe alte direcții.” a declarat Adrian Bibu.

Începând de săptămâna viitoare consiliile locale din jurul Sibiului, dar si Consiliul Local Sibiu vor supune votului participarea la Zona Metropolitană, iar după acest moment înființarea legală va intra in linie dreaptă.

Am convingerea că la Sibiu, pe lânga partenerii noștri din FDGR cărora le mulțumesc anticipat pentru susținere, vor vota favorabil aderării municipiului toți consilierii, indiferent de partid, ca o dovadă a susținerii dezvoltării locale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer