spot_img
17.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Brădeni: Un grup de voluntari dedicați copiilor din comună

Știri din Județ

Publicitate

În fiecare duminică, toată vacanța de vară, un grup de voluntari din comuna Brădeni, coordonați de Dănuț Braga, organizează în Parcul Sașilor, din curtea bisericii, activități pentru copiii și adolescenții din toate satele comunei. Totul gratuit și cu multă dedicare.

Publicitate

De dimineață, duminică 25 iunie, Dănuț Braga și echipa sa de voluntari au pregătit jocurile, jucăriile și multe suprize pentru copiii din satele comunei Brădeni. S-au gândit la tot. Au pus la dispoziție chiar și transport pentru copiii din satele aparținătoare.

Prima parte a zilei au dedicat-o copiiilor cei mai mici. Mulți au venit însoțiți de părinți sau bunici. Voluntarii au pregătit mai multe zone de jocuri. Vremea capricioasă nu i-a speriat și distracția a fost pe măsură. Voluntarii au pregătit și ceva dulce, sucuri, apă și cafea pentru părinți. Totul desfășurat în cadrul unui proiect voluntar intitulat Hendorf Club Park. Cei mici au încercat groapa de nisip, căsuța din poveste.

„Vom fi prezenți în fiecare duminică aici cu multe jocuri și multe suprize, până când începe școala” a declarat Dănuț Braga, organizator. Veselia de pe fața copiilor participanți la activități spune totul.

Mai târziu au venit copiii de 10-14 ani. Pre-adolescenții, cu alte preocupări, au lăsat telefoanele deoparte și au încercat tenis de masă, trambulina, bicicletele. După ei au sosit adolescenții din comună tentați de jocurile de masă puse la dispoziție, dar și de biliard, darts și alte jocuri pentru ei. Aparatele de fitness au fost la mare căutare.

Seara a început proiecția de filme. Cu un videoproiector fiecare grupă de vârstă a avut parte de ceva interesant de văzut, alături de o pungă de popcorn, cum șade bine la cinema.

Iar duminica viitoare, de la ora 13, o iau cu toții de la capăt.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!