spot_img
10.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

BOIȚA: Servicii stomatologice decontate de Casa de Sănătate, la Dispensarul comunei

Știri din Județ

Publicitate

Începând cu data de 3 iulie 2023, clinica MAXIMPLANT DENT, în baza colaborării cu Primăria Comunei Boița și ca urmare a finalizării investițiilor la Cabinetul Stomatologic din cadrul Dispensarului Comunei Boița, își va începe activitatea în cadrul Dispensarului Boița după următorul program: LUNI-VINERI: 09:00-15:00

Publicitate

Copiii până la 18 ani și studenții care frecventează cursurile de zi ale unei Universități, în baza unei adeverințe eliberată de instituția de învățământ, beneficiază în limita bugetului alocat de Casa de Asigurări de Sănătate de gratuitate pentru serviciile stomatologice.

Pensionarii și Salariații, în baza cuponului de pensie sau adeverinței de salariat, beneficiază de o reducere de 60% (coplată) din contravaloarea serviciilor stomatologice, în limita bugetului alocat de Casa de Asigurări de Sănătate .

Sănătatea orală înseamnă mult mai mult decât un zâmbet frumos. Problemele dentare netratate pot avea urmări grave nu doar pentru cavitatea bucală ci și pentru întregul organism. Vă așteptăm! – a transmis primarul comunei Boița, Nicolae Cocoș.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!