spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Trafic blocat total pe Hula Bradului. Impact între o mașină și un autocamion

Știri din Județ

Publicitate

Traficul rutier pe Hula Bradului este blocat total din cauza unui accident rutier. La fața locului intervin medicii, pompierii și politiștii sibieni.

Publicitate

Din primele informații, o mașină și un autocamion au intrat într-o coliziune frontală. În urma impactului, cel puțin o persoană a fost rănită.

Astfel, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din județul Timiș, cel mai probabil pe fondul vitezei neadaptate, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un camion condus din sens opus de către un brăilean în vârstă de 28 de ani.

O pasageră din autoturism, în vârstă de 68 de ani, tot din județul Timiș, a suferit un traumatism de membru superior cu plăgi și hemoragie.

În zonă se circulă îngreunat.

„Saj Sibiu a trimis un echipaj de tip B la un accident rutier produs pe Hula Bradului, unde un autoturism a întrat în coliziune cu un camion. Echipajul SAJ a asistat medical o femeie în vârstă de 69 de ani .Ea a suferit un traumatism de membru superior cu plăgi și hemoragie.Femeia a fost transportata la UPU Sibiu in stare stabilă.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)