spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Mediaș: A fost semnat contractul de proiectare și execuție aferent proiectului „Reabilitare/modernizare imobile spital municipal Mediaș pentru pentru creșterea siguranței pacienților”

Știri din Județ

Publicitate

Luni, 26 iunie 2023 a fost semnat de către primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman contractul de proiectare și execuție aferent proiectului„Reabilitare/modernizare imobile spital municipal Mediaș (corp 1, corp 2) pentru creșterea siguranței pacienților”, în valoare de aproximativ 9.500.000 de lei. Licitația pentru proiectare și execuție a fost câștigată de asocierea dintre SC CLIMA TRADE SRL, SC AIR-PROJECTS SRL și SC HOSPITAL TECHNICAL SOLUTIONS S.R.L.


Proiectul beneficiază de finanțare integrală din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020. În mod concret, în urma implementării acestui proiect, vor fi realizate în principal următoarele:

– adaptarea clădirilor C1 și C2 la normele de securitate la incendiu 

– modernizarea și extinderea instalației de fluide medicale, a instalației electrice și a instalației de stingere incendii 

– modernizarea și extinderea instalației de detectare, semnalizare, avertizare la incendii cu acoperire totală și a sistemului de detectare semnalizare și avertizare în cazul depășirii concentrației maxime admise de oxigen

– modernizarea instalației de ventilare la blocul operator și la secția ATI

– realizarea insalației de alarmare pentru persoane cu dizabilități

– refacerea șarpantelor clădirilor C1 și C2

Am semnat astăzi la sediul primăriei un contract important pentru Spitalul Municipal Mediaș, care prevede reabilitare, modernizare imobile spital, corp 1 și corp 2, pentru creșterea siguranței pacienților. Valoarea acestui contract este de aproximativ 9.500.000 de lei. Proiectul beneficiază de finanțare integrală din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare.  Prin implementarea proiectului se vor adapta și se vor echipa spațiile existente conform normelor PSI și se vor moderniza și extinde instalațiile specifice din cadrul Clădirilor C1 și C2 din Spitalul Municipal Mediaș, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă