spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Atelier de caligrafie organizat la Biblioteca Municipală Mediaș

Știri din Județ

Publicitate

Primăria Municipiului Mediaș, prinDirecția pentru Cultură, organizează în luna iulie o nouă ediție a atelierului de caligrafie. Cursul se va desfășura la sediul Bibliotecii Municipale „St. L. Roth“, începând cu data de 3 iulie 2023, iar îndrumătorul atelierului este doamna Iulia Zaharia, profesor de desen.

Atelierul se va desfășura pe parcursul lunii iulie, la sediul bibliotecii, iar cei care se înscriu sau sunt deja utilizatori ai bibliotecii și doresc să participe la acest atelier, sunt așteptați săptămânal, în fiecare zi de luni, între orele 11:00 și 13:00. Condiția de participare la atelier este ca doritorii să fie înscriși la bibliotecă și să aibă asupra lor stilou, creioane colorate, creion și un caiet tip 2.

Scopul activității este să contribuie la educația artistică a participanților, pentru a-și corecta scrisul și pentru a dezvolta pasiunea pentru caligrafie, cu atenție la detalii, ordine și răbdarea de a scrie un text estetic și ușor de citit.

Înscrierea la Atelierul de Caligrafie se face la sediul Bibliotecii Municipale „St. L. Roth“ din Mediaș, situată în Piața Regele Ferdinand I.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune